La cosmètica o producte cosmètic, que vol dir
tot allò que serveix per a conservar i embellir alguna part del cos humà, és un mon d'infinites possibilitats on tú pots participar d'una manera directa, fent els teus propis productes o simplement decidint que vols que aportar al teu cos.
El mon que ens envolta està ple d'agents perjudicials per nosaltres i ho absorbim per la pell ,pel nas o la boca en general. Crec que podem canviar alguna cosa dels nostres hàbits per estar millor amb nosaltres mateixos...en el cas de la cosmètica podem decidir si volem fer servir els d'origen no mineral o amb agents no beneficiossos per a nosaltres. Està molt estés el dit de que la cosmètica ecològica o natural no funciona...això es fals, si bé és cert que a molt curt termini els seus efectes no es noten tant com els no naturals, en qüestió de 2 o 3 setmanes ja es nota la diferència...i a llarg termini encara més, fins i tot tu la notaràs.
Com anirem veient podem adaptar la cosmètica al nostre estat personal o ritme de vida

dilluns, 15 de desembre del 2014

EXFOLIANT PER LLAVIS MOLT NUTRITIU

Els llavis són una d'aquestes parts del cos que també necessiten molt manteniment si vols que es vegin perfectes. Sobretot els climes extrems, tant el fred com la calor, a més del vent i la sequedat ambiental, són grans enemics. Així, es generen pells, pells i altres indesitjables sobre la seva superfície.
Aquí us dono un parell d'idees:

Una bona manera de combatre aquestes impureses en els llavis és aplicant un exfoliant casolà. Es tracta d'una senzilla recepta, que barreja diversos ingredients positius per al seu estat. És una espècie de màscara que aglutina mel, sucre moreno i oli d'oliva o jojoba( si ets de pell grassa). T'ajudarà a treure les capes de cèl·lules mortes acumulades sobre ells i també nodrirà i suavitzarà la teva boca. El sucre moreno l'haureu de fer en pols amb un morter i les quantitats són iguals de sucre i mel, d'oli poseu menys quantitat, amb una tercera part del que poseu de mel estarà perfecte.

Un altra manera és fer una ratlladura de taronja o qualsevol cítric i mesclar amb mantega de cacau o karité...no oblideu que la mantega és sòlida i per mesclar haureu de escalfar-la per diluir el pols de la ratlladura, però mai a més de 70º, o perdrà propietats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada