La cosmètica o producte cosmètic, que vol dir
tot allò que serveix per a conservar i embellir alguna part del cos humà, és un mon d'infinites possibilitats on tú pots participar d'una manera directa, fent els teus propis productes o simplement decidint que vols que aportar al teu cos.
El mon que ens envolta està ple d'agents perjudicials per nosaltres i ho absorbim per la pell ,pel nas o la boca en general. Crec que podem canviar alguna cosa dels nostres hàbits per estar millor amb nosaltres mateixos...en el cas de la cosmètica podem decidir si volem fer servir els d'origen no mineral o amb agents no beneficiossos per a nosaltres. Està molt estés el dit de que la cosmètica ecològica o natural no funciona...això es fals, si bé és cert que a molt curt termini els seus efectes no es noten tant com els no naturals, en qüestió de 2 o 3 setmanes ja es nota la diferència...i a llarg termini encara més, fins i tot tu la notaràs.
Com anirem veient podem adaptar la cosmètica al nostre estat personal o ritme de vida

dimarts, 4 de novembre del 2014

Fer una crema de mans per protegir-les del fred

Ara que comença el fred és millor protegir les mans dels agents externs i si treballes amb elles encara més.

Ingredients:

 Fase aquosa:

74 gr. d'aigua destil·lada
10 gr. de polpa d'àloe vera
3 gr. de glicerina vegetal

Fase oliosa:

15 gr. de oli d'ametlles
10 gr. de  macerat de calèndula
5 gr. de  mantega de karité
7 gr. de emulsionant ( cera d'abella, olivem...)

Additius:

10 gotes de vitamina E
1 gr. de conservant ecològic
20 gotes d' oli essencial de lavanda

En un recipient es pesa la fase aquosa.
En un altre recipient es pesa la fase oliosa.
Es posen les 2 fases al bany Maria fins que la fase oliosa estigui totalment fosa o bé que les dues fases estiguin a 70ºC-75ºC
Es passa la fase aquosa a la oliosa batent durant 2 minuts.
Sense deixar de batre, passem la crema en un bol amb aigua freda.
Un cop feta la crema li afegim els additius i els barregem bé.
Es passa a un envàs i es deixa unes hores a la nevera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada