Ingredients:
Fase oleica
- 2 gr. d'oli d'onagra
- 2 gr. d'oli de germen de blat
- 2 gr. d'oli de llavor de raïm
- 2'5 gr. de cera d'abelles
- 12 gr d'oli d'oliva verge extra ecològic
- 2 gr d'oli de rosa mosqueta
- 1 gr de xantana, acàcia o alga agar en pols
- 3 gotes de geogard o un altre conservant amb certificat ecocert
- 7 gr de glicerina vegetal
- 0'25 gr d'àcid hialurónic
- 40 ml d'aigua destil-lada o de roses
- àcid làctic si el PH és elevat ( 2 o 3 gotes )
- oli essencial al gust...jo poso de taronja, un parell de gotes.
1r Comencem amb la fase oliosa on trobem en un recipient l'emulsionant juntament amb l'oli d'oliva i ho posem al bany Maria fins que es fongui.
2a Anem amb la fase aquosa on trobem en un recipient els 30 ml / g. d'aigua i el espessidor (goma xantana i acàcia). Batem i apartem.
3r En un altre recipient pesem el conservant i la glicerina movent enèrgicament amb una vareta o un altre estri. A continuació afegim els 10 ml / g. d'aigua i seguim movent fins que es dilueixi la barreja. Afegim ara l'àcid hialurònic i movem enèrgicament fins que la barreja quedi totalment transparent.
4t Reprenem la fase oliosa on pesem la resta d'olis (Argan, Rosa Mosqueta, Onagra i Germen de blat) i traiem del foc l'emulsió. Apte seguit i sense demorar-(doncs solidifica en pocs segon) afegim els olis a l'emulsió.
5è Immediatament barregem fase oliosa amb fase aquosa i batem tot.
6è Afegim ara els olis essencials i analitzem el ph (si fos necessari encara que en aquest cas no és així, es tiraria 1 o 2 gotes d'àcid làctic o llimona diverses de llimona fins a ajustar el ph de la crema).
7è Envasem en un recipient esterilitzat i guardem en un lloc fresc i sec
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada